+31 (0)6 29 32 5400

© 2019 by Heerenhuisch

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Van daglicht overladen

Een creatieve omgeving voor vergaderingen, brainstorms, trainingen, pop-up en kleinschalige events.

 
 
 

Locatie van circa 75m2 met originele karakteristieke elementen.

Een inspirerende plek met veel natuurlijk licht.

Een volledige verdieping bestaande uit een vergaderruimte voor circa 12 personen, een ruime keuken die, door het sluiten van de en-suite deuren, kan worden gebruikt als break-out room en een mini bibliotheek vol inspiratie en uitzicht over rivier de Dommel.

Heerenhuisch is gelegen in de Bossche wijk 'Het Zand'.

Met uitzicht op de oude vestingmuur die vroeger de stadsgrens vormde, is Heerenhuisch in 1906 gebouwd op gebied dat vroeger nog lagergelegen natuurgebied was. Voorafgaand aan de bouw van de wijk is dit gebied opgehoogd met zand wat afgegraven is in de Vughtseheide. Hierdoor is de recreatieplas de IJzeren Man ontstaan en kreeg de wijk zijn naam: 'Het Zand'. 

 

Naast een inspirerende omgeving kan ook een mooie maaltijd voor nieuwe energie zorgen. Daarom verzorgt Heeren-Catering met alle liefde uw ontbijt, lunch of diner. Na het bespreken van uw wensen, en aan de hand van de invulling van uw meeting, doen wij graag een voorstel voor een mooi menu. 

Incl wifi, beamer en projectiewand. 

Hiernaast kunnen wij ook presentatie- en workshopmaterialen verzorgen en bieden wij diverse andere services om uw meeting extra productief te maken.

Heerenhuisch is ook beschikbaar voor: