top of page
The Duke Hotel Sauna Suite1 (2).jpg

Heerenhuisch x The Duke

dineren in een intieme setting

Terug naar de Heerenhuisch website:

IMG_4763.jpg

Pop-up

Op vrijdag 24 januari slaan Heerenhuisch en The Duke Boutique Hotel de handen ineen tijdens een uniek pop-up diner.

 

De chefs van Heerenhuisch nemen het hotel voor één avond over en toveren de kamers om tot intieme diner-settings waarbij, op uw eigen kamer, een 6-gangen-verrassingsmenu zal worden geserveerd.

Een unieke (culinaire) beleving waarbij de nadruk zal liggen op het dresseren van de verschillende gerechtjes aan tafel.

Prijzen variēren enigszins per kamer, maar liggen rond de 150,- per persoon waarbij de overnachting, het 6-gangen-verrassingsmenu, tafelwater, bijpassende wijnen en koffie/thee na, zijn inbegrepen.

Wij vragen om allergieën die de gezondheid schaden te vermelden bij het boeken van uw tickets. Aangezien wij met een Chef’s-menu werken zullen wij met u in gesprek gaan om, waar mogelijk, te kijken naar een passend alternatief.

De Pop-up was een gigantisch succes! Wij bedanken al onze partners en gasten voor hun bijdrage aan het event. Foto's van deze heerlijke avond vind je in onze Instagram Stories. Heel graag tot de volgende!

Arrangementen

Deluxe Room

De Deluxe Room telt 30 m2 met alle voorzieningen die je nodig hebt zoals o.a. een Duke Size Bed (210X180), grote inloop regendouche, TV met onder andere Netflix functie, goed gevulde "biologische" minibar en nog veel meer om in je gemakken te voorzien.

 

In het zitgedeelte aan het raam, dineer je met 2 personen met uitzicht op de verlichte Kerkstraat en de prachtige Sint-Jan.

 

Het Deluxe Room Arrangement kost 145,50 per persoon.

Jr. Balcony Suite

De Junior Suite with Balcony telt 30 m2 met alle voorzieningen die je nodig hebt zoals o.a. een Duke Size Bed (210X180), grote inloop regendouche, TV met onder andere Netflix functie en nog veel meer om in je gemakken te voorzien. De Junior Balcony Suite, heeft zoals de naam al doet vermoeden, als enige kamer een prachtig balkon.

In het zitgedeelte aan het raam, dineer je met 2 personen met uitzicht op de verlichte Kerkstraat en de prachtige Sint-Jan.

 

Het Jr. Suite | Balcony Arrangement kost 153,50 per persoon.

Sauna Suite

De Sauna Suite á 32 m2 in The Duke Boutique Hotel is een Junior Suite met een privé designersauna (infrarood), gelegen aan de voorzijde van het hotel. In de Sauna Suite zijn slippers, badjassen, biologische doucheproducten aanwezig.

 

In het zitgedeelte aan het raam, dineer je met 2 personen met uitzicht op de verlichte Kerkstraat en de prachtige Sint-Jan.

 

Het Sauna Suite Arrangement kost 158,50 per persoon.

St. John Suite

De St. John Suite telt 42 m2 met alle voorzieningen die je nodig hebt, een Duke Size Bed (210X180), grote inloop regendouche, mega-size ligbad, apart toilet met bidet, comfortabele badjassen, slippers, organic cosmetica, TV met onder andere Netflix functie en nog veel meer om in je gemakken te voorzien. 

 

In de St. John Suite dineer je met 2,3,4, 5 of 6 personen met uitzicht over de prestigieuze Sint-Jan Kathedraal. Voor je tafelgasten hebben wij 2-persoons comfort rooms gereserveerd.

Het St. John Suite Arrangement kost 148,50 per persoon.

The Duke Suite

The Duke Suite telt 62 m2 en is voorzien van o.a. een Duke Size Bed (210X180), mega-size badkamer met grote inloop regendouche, comfortabele badjassen, slippers, groot ligbad, twee aparte toiletten, organic cosmetica, twee TV's met onder andere Netflix functie, een eigen kitchenette en ga zo maar door.

In de The Duke Suite dineer je met 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 personen met een wijds uitzicht over het prachtig verlichte 's-Hertogenbsoch. Voor je tafelgasten hebben wij 2-persoons comfort rooms gereserveerd.

Het The Duke Suite Arrangement is beschikbaar vanaf 157,50 p.p.

Good to know

- Inchecken kan 24 januari vanaf 17:00 u.

- Uw bagage kunt u uiteraard al eerder bij de receptie van het hotel achterlaten, zodat u in alle rust 's-Hertogenbosch kunt verkennen.

Om 18.00 u wordt u verwacht in de The Duke Livingroom, waar wij de avond gezamenlijk zullen openen met een welkomsdrankje.

- Na dit drankje mag ieder, op de eigen kamer, aan tafel gaan.

- Wij verzorgen een uitgebreid verrassingsmenu met bijpassende wijnen en verwachten rond 22:30 u het nagerecht te serveren.

- Uitchecken kan op zaterdag 25 januari tot 11:00 u.

- The Duke Boutique Hotel verzorgt een optioneel ontbijt in de Livingroom tegen een meerprijs van 18,50 per persoon. 

- Wij vragen om allergieën die de gezondheid schaden te vermelden bij het boeken van uw tickets. 

  Wij zullen met u in gesprek gaan om, waar mogelijk, te kijken naar een passend alternatief.

- Omdat wij met een verrassingsmenu werken is het helaas niet mogelijk om rekening te houden met (niet medische) dieetwensen.

- Een compleet overzicht van de vele kamer- en hotelfaciliteiten vindt u op https://thedukehotel.nl/nl/facts

- Na het boeken en afrekenen van uw ticket ontvangt u enkele dagen vóór het event een email van ons waarin wij om uw creditcard-gegevens zullen vragen. Deze gegevens zullen enkel worden gebruikt als garantstelling voor de borg voor het gebruik van de hotelkamer. 

- Tijdens pop-up diner zullen foto's worden gemaakt. Bij het kopen van een ticket en deelname aan het event, ga je hiermee akkoord. 

- Eenmaal gekochte tickets zijn non-refundable. 

Heerenhuisch

Havensingel 72

5211 TZ 's-Hertogenbosch

 

 

The Duke Boutique Hotel heeft een supercentrale ligging, middenin de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Het boutique beschikt over 17 stijlvol ingerichte kamers die in alle wensen voorzien. The Duke is gevestigd in een prachtig pand aan de Kerkstraat, de straat die de Sint-Jan Kathedraal en de Parade verbindt met de Markt. Vanuit The Duke Hotel bereik je alle bezienswaardigheden en de leukste winkels te voet. Ook de korte looproute naar het natuurgebied ‘het Bossche Broek’ maakt de ligging van The Duke Hotel zeer aantrekkelijk!

The Duke Boutique Hotel

Kerkstraat 69

5211 KE 's-Hertogenbosch

Catering bedrijf

Tijdens het Heerenhuisch x The Duke pop-up diner zullen wij een speciaal wijn-arrangement serveren. Daarvoor werken wij samen met 's-Hertogenbosch nieuwste wijnwinkel Ben's Favourites. Zij selecteren bij ieder van de zes gangen een wijntje dat perfect met het gerecht samen gaat. Ben van Ben's Favourites zal tijdens de pop-up zelf aanwezig zijn en alles kunnen vertellen over de wijnen en smaakcombinaties.

 

Voordat Ben afstudeerde als vinoloog, was hij al jarenlang werkzaam als sommelier bij aansprekende restaurants. Zijn opgedane kennis en liefde voor wijn zie je terug in zijn prachtige wijnwinkel aan de Verwersstraat.

 

Ben's Favourites

Verwersstraat 59

5211HV 's-Hertogenbosch

+31 (0)6 29 32 5400

© 2020 by Heeren Events

  • Pinterest - White Circle
  • White Instagram Icon
bottom of page