top of page
2%20Woonkamer%20Bijkamer%201_edited.jpg

Inspirerende omgeving

waar creativiteit de ruimte krijgt

Herenhuis

Woning met twee verdiepingen van ieder circa 75m2.

 

Op de eerste verdieping vind je onze woonkamer en woonkeuken met veel originele elementen zoals glas-in-lood ramen, plafond ornamenten en hoge en-suite deuren. 

Modern herenhuis uit 1906 met karakteristieke elementen.

IMG_5417.JPG

Houten vloeren, hoge plafonds en natuurlijke materialen.

Toen wij ons pand in 2017 betrokken was het al tientallen jaren niet onderhouden. Bij het bezichtigen van het pand werden wij op slag verliefd op de hoge plafonds, het vele daglicht en de geweldig rustige ligging in het centrum van 's-Hertogenbosch, maar verder was alle liefde uit het pand verdwenen.

Het gebrek aan onderhoud betekende (gelukkig) wel dat veel authentieke details uit het ruim 110 jaar oude pand nog aanwezig waren. Na het pand, met veel aandacht voor detail, ruim 1,5 jaar eigenhandig te hebben verbouwd en gerenoveerd, zijn wij enorm trots op de sfeer die wij hebben weten neer te zetten. Een fijne mix tussen oud en nieuw. Eigentijds maar tijdloos.

Omdat wij deze trots graag met meer mensen willen delen, staan wij ingeschreven bij een locatiebureau. Een bureau dat bemiddelt tussen enerzijds particuliere eigenaren van mooie woningen en anderzijds partijen die op zoek zijn naar mooie locaties voor film en fotografie. Daardoor zijn wij in staat onze woning zo nu en dan open te stellen voor fotografen/creatieven in de meest uiteenlopende sectoren. 

Wil je graag wat meer info? Neem dan even contact op!

3 Keuken 4.JPG
1%2520Woonkamer%25203_edited_edited.jpg

Centraal in 's-Hertogenbosch gelegen, op 3 minuten loopafstand van CS, een omgeving van rust en sereniteit.

Kookworkshop Den Bosch

Met uitzicht op de oude vestingmuur die vroeger de stadsgrens vormde, is Heerenhuisch in 1906 gebouwd op gebied dat vroeger nog lagergelegen natuurgebied was. Voorafgaand aan de bouw van de wijk is dit gebied opgehoogd met zand wat afgegraven is in de Vughtseheide. Hierdoor is de recreatieplas IJzeren Man ontstaan en kreeg de wijk zijn naam: 'Het Zand'. 

Heerenhuisch is gelegen in de Bossche wijk 'Het Zand'.

IMG_5250_edited.jpg
Zwart plafond Black ceiling.jpg

Check ook onze tweede verdieping met sfeervol zwart balkenplafond, een serene badkamer en slaapkamer met vrijstaand bad.

+31 (0)6 29 32 5400

© 2020 by Heeren Events

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page